Przejdź do treści

EatThis

Przepisy Kulinarne

Fasolka szparagowa z serem feta i sezamem

Fasolka szparagowa, ser feta, czosnek, sezam, oliwa

Fasolkę ugotować, czosnek podsmażyć na patelni z sezamem, faolkę podawać z czosnkiem, sezamam i oliwą.

chodakowska przepis na sukces s.221

Autor AniaData publikacji 15 marca 2016Tagi fasolka szparagowa, feta, kolacja, wypróbowane

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.

Nawigacja wpisu

Poprzedni Poprzedni wpis: Placuszki owsiane z bananem
Następny Następny wpis: Quiche z serem reblochon

Tagi

  • awokado
  • bakłażan
  • banan
  • cebula
  • ciastka
  • ciasto francuskie
  • ciecierzyca
  • cukinia
  • cytryna
  • dorsz
  • feta
  • grill
  • jajka
  • kalafior
  • Kasza jaglana
  • kolacja
  • koperek
  • kurczak
  • marchewka
  • mix sałat
  • natka pietruszki
  • obiad
  • papryka
  • pietruszka
  • podwieczorek
  • pomidorki koktajlowe
  • pomidory
  • por
  • przecier pomidorowy
  • płatki owsiane
  • quinoa
  • ryba
  • sałatka
  • seler naciowy
  • ser żółty
  • szpinak
  • truskawki
  • ulubione
  • warzywa na patelnię
  • wypróbowane
  • włoszczyzna
  • ziemniaki
  • zupa
  • śmietana 18%
  • śniadanie

Meta

  • Zaloguj się
  • Kanał wpisów
  • Kanał komentarzy
  • WordPress.org

Ostatnie wpisy

  • Kaszotto z kaszą jaglaną i pomidorami (wegańskie)
  • Makaron z kurczakiem i szpinakiem w sosie curry
  • omlet z ziołami, groszkiem i pesto
  • Superszybka tarta warzywna z na cieście francuskim
  • Sałatka z tuńczykiem i jajkiem w koszulce
EatThis Dumnie wspierane przez WordPress