http://kaszomania.blogspot.com/2014/03/kasza-jaglana-z-warzywami-na-patelnie.html
Składniki: – mrożone warzywa na patelnię (standardowe opakowanie ok. 450g) – kasza jaglana – sól, pieprz, kurkuma
1. Kaszę jaglaną gotujemy na sypko. 2. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy warzywa na patelnię. Przyprawiamy solą, pieprzem i kurkumą. Dodajemy ok. 1,5 szklanki ugotowanej kaszy jaglanej. Jeżeli po dodaniu kaszy macie wrażenie, że danie jest niedoprawione, wówczas ponownie przyprawiamy. Polecam szczególnie kurkumę, gdyż nadaje warzywom i kaszy fajny słoneczny kolor, a do tego jest wartościową przyprawą. 🙂 – See more at: http://kaszomania.blogspot.com/2014/03/kasza-jaglana-z-warzywami-na-patelnie.html#sthash.yvrAtvTz.dpuf